Tower Defense më e mirë në Android. Lojë strategjike në telefon – përshkrimi dhe rishikimi

 

The Brain Defense – Përshkrimi i prodhuesit

Kjo është një lojë e mahnitshme strategjike në telefon me Anfroid! Rregullat e lojës janë të thjeshta, sepse të gjitha rregullat e Tower Defense-së janë ruajtur. Ajo që është e re në lojë është mjedisi në të cilin duhet të merremi me armikun. Në The Brain Defense, ne mbrojmë Neuron kundër sulmit të emocioneve negative nga bota e jashtme. Pra, loja shkon drejt vdekjes dhe jetës. Për të kapërcyer zemërimin, ankthin dhe depresionin, ju duhet të përdorni aleatët tuaj në mënyrë efikase. Ndërtimi i turrets është gjysma e betejës, sepse ju duhet të bindni armiqtë për t’u afruar me fushën e sulmit.

Në fazat e ardhshme të lojës ka shumë surpriza që ju ndihmojnë të fitoni pike Motivimi që janë të nevojshme për të blerë përmirësimet.

  • modern;
  • pa luajtur kufizime;
  • shumë përmirësime në aftësi;
  • ide origjinale.

Shqyrtime dhe opinione për këtë lojë Tower Defense

“Kjo është një lojë shumë origjinale dhe unë kurrë nuk kam hasur ndonjë gjë të tillë, mund të kaloni nëpër një nivel shumë herë dhe të mbledhni pikat e nevojshme për të përmirësuar turret tuaj”

“Unë kam luajtur disa ditë dhe kam grumbulluar 5000 pikë.”

“I love Tower Defense, dhe kjo lojë është më e mira në këtë zhanër, unë dua XYZ dhe unë shpresoj se do të ketë disa shtesa të reja, gjëja më e rëndësishme është që të përdorin cookies për të joshur armiqtë dhe pastaj t’i zjarrit ;-)”

Loja ka të gjitha rregullat e TDS, por kjo është loja e parë në Android, gjë që ju bën të mos rezistoni duke luajtur!

Rregullat e The Brain Defense

Loja ka një skemë të njohur të Tower Defense dhe e mbështet atë, Megjithatë, në The Brain Defense ju mund të shpenzoni dhe zbrisni pikat e përmirësimit dhe t’i përshtatni ato në një bord të veçantë. Ju nuk jeni i kufizuar, ju luani aq sa ju pëlqen dhe nuk keni nevojë për diamante për të përmirësuar karakterin.

Loja The Brain Defense ka të bëjë me mos lejimin e armiqve për të arritur Neuron. Neuronet janë një element bazë i sistemit nervor të kafshës. Shumica e neuroneve janë të vendosura në sistemin qendror nervor që përfshin trurin dhe palcën kurrizore.

Funksioni themelor i neuroneve në trurin e njeriut është transferimi dhe përpunimi i informacionit në formën e impulseve nervore, të cilat janë ndryshime afatshkurtëra të shpejta në potencialin e membranës së qelizave neurone. Impulset nervore nën kushte natyrore zhvillohen vetëm në një drejtim (ortodromi): nga segmenti i aksonit fillestar deri te synapset e vendosura në skajet e saj.

Mbrojtja e neuroneve është shumë e rëndësishme në lojë, sepse varet nga ai nëse truri do të sulmohet nga depresioni, zemërimi ose frika. Fitoni pikë motivimi dhe blini përmirësime për turret tuaj!

Mendimet e ekspertëve për këtë lojë në telefon

Pa dyshim, The Brain Defense mban traditën Tower Defense dhe ju lejon të gëzoni lojë pa kufij. Herën e fundit, lojërat në të cilat duhet të presësh një ditë për të blerë një përmirësim – janë një fenomen gjithnjë e më i zakonshëm. Në The Brain Defense, nuk ka asnjë problem dhe ju mund të luani sa më shumë që dëshironi.

Loja është e gjallë dhe e menduar mirë dhe çdo tifoz i lojërave strategjike do të gjejë diçka për të gjithë. Grafika e bukur dhe ideja interesante krijojnë një përzierje që pushton zemrat e lojtarëve me përvojë.

A është lojë e lirë dhe a duhet të paguani për diçka?

Loja është plotësisht e lirë. Ajo përmban më pak reklama dhe ju mund të klikoni mbi to për të fituar pikë shtesë të motivimit. Loja pranohet nga dyqani i “Luaj me Google”.

Këtu është lidhja me Mbrojtjen e Trurit në Google Play>

Grafika e bukur, njësitë e mëdha të përmirësimit të pemëve dhe idetë interesante!

Vështirësia e lojës: 7/10

Gëzojnë !!!

Related Games